Algemene voorwaarden:

Deze voorwaarden accepteert u bij het plaatsen van een bestelling via de webshop.

Bestelling en Betaling:
Bestellen van artikelen kan via onze webwinkel. Nadat u de bestelling heeft afgerond, ontvangt u een orderbevestiging per e-mail en een betaalverzoek op uw mobiele telefoon.


Na ontvangst van het betaalverzoek dient het bedrag binnen 5 werkdagen te worden overgemaakt op rekening NL25RABO0346639581 onder vermelding van het ordernummer. De artikelen worden 8 dagen gereserveerd. Als binnen 5 werkdagen geen betaling is ontvangen, wordt een herinneringsmail gestuurd. Als hierna binnen 3 werkdagen geen betaling volgt, wordt de order geannuleerd.
Mocht u zich bedenken en de order willen annuleren, dan dient u dit binnen 24 uur na het afronden van de bestelling door te geven per mail op het mailadres info@bellavi.nl

Levertijd:
De sieraden worden binnen 5 werkdagen na de betaling verzonden. Voor houten decoraties geldt een levertijd van max. 10 werkdagen.

Voor de sieraden of houten decoraties in opdracht, is de levertijd in overleg.

Afhalen is mogelijk op afspraak. Informeert u naar de mogelijkheden per mail : info@bellavi.nl

Verzendkosten:

Zendingen worden verstuurd via Post NL.

Voor zendingen binnen Nederland geldt:

Uw bestelling armbandjes wordt (afhankelijk van het gewicht en aantal) verzonden als gewone post met Post NL.

Uw bestelling met houten decoraties wordt verzonden als pakket, kosten t/m 10 kg €6,95 en t/m 30 kg €13,95 (incl. track&trace)

Voor bestellingen buiten Nederland worden verzendkosten doorberekend die door PostNL zijn vastgesteld.

Bèl Lavi Gifts is niet aansprakelijk voor zendingen die niet aankomen.

Retouren:
Retour van de sieraden en artikelen met opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst.
De sieraden en artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in originele staat en goed verpakt weer retour gestuurd of gebracht te worden. Terugbetaling volgt binnen 8 dagen na goede ontvangst van de artikelen. Kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.

Garantie:
Bèl Lavi Gifts geeft 3 maanden garantie op sieraden en de artikelen van hout. Het artikel zal indien compleet, kosteloos worden gerepareerd. Na deze 3 maanden zijn de reparatiekosten in overleg. De kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.
De meeste artikelen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Houdt u rekening met de werking van vocht op deze materialen. De sieraden zijn niet bedoeld om mee te douchen, sporten en slapen.

Privacy:
Bèl Lavi Gifts gebruikt uw persoonlijke gegevens, mobiele telefoonnummer en e-mail adres alleen voor het afhandelen van de order. Uw gegevens worden nooit aan derden doorgegeven of verkocht. Wij hanteren hierbij de wetgeving genoemd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.